Anerkendt tømrer- og snedkerfirma i
Aarhus leverer kompetent rådgivning

Tømrer- og snedkerfirmaet Sten Hansen er et mindre, veletableret firma med mange års erfaring inden for både nybyggeri og renovering. Vi borger for fagets stolte håndværkstraditioner og udfører ofte specialopgaver af faglig vanskelig karakter.

Tømrer- og snedkerfirmaet Sten Hansen er ikke bare kendt for udførelse af solidt kvalitetshåndværk. Virksomheden er også anerkendt for sine kompetencer i forbindelse med rådgivning om løsningsmuligheder inden opgaven sættes i værk. Det sker i en god og konstruktiv dialog med kunderne for netop at afstemme forventninger til løsningens omfang og kvalitet.

Firmaet løser alle typer af tømrer- og snedkeropgaver, men har særligt fokus på renoveringsopgaver inden for...

Vinduer og døre
Tømrer og snedkerfirmaet Sten Hansen er anbefalet VELUX tømrermester og godkendt Velfac Vinduesmester®. Det indebærer et bredt sortiment i vinduer og døre, der matcher de fleste ønsker og krav, når de gamle vinduer skal udskiftes.

Tagløsninger
Udskiftning og fornyelse af det slidte tag giver muligheder for markante ændringer vedr. materialer, hældning, gavle og farver. Det gælder også for etablering af ovenlysvinduer og kviste, der har stor betydning for husets lysindfald og pladsudnyttelse.

Beklædning på facaden
Trænger husets facade til at løft? Nye beklædninger på facaden skaber fornyelse og forandring af ældre huse, hvor ”ansigtet” kan være lidt slidt. Det betyder også mulighed for at optimere husets isolering til gavn og glæde for energiforbruget – og for klimaet.

sten hansen toemrer bil