Trægulve - slidstærke gulvbelægninger i tidens trend

Moderne trægulve er både slidstærke og nemme at rengøre og vedligeholde. Endvidere vil et trægulv altid være en smuk og miljøvenlig gulvløsning uanset, hvordan du bor. Det er altid muligt at finde et trægulv, der passer til jeres behov, hvad enten der er tale om nybygning eller renovering.

Du kan i dag vælge frit mellem alverdens træsorter, og teknikken har gjort, at der også findes trægulve til alle underlag. Et trægulv kan fås ned til 10 mm tykkelse, og kan lægges direkte på dit gamle gulv. Et trægulv er således velegnet til boligfornyelse - også i forbindelse med gulvvarme.

Kontakt Sten Hansen for en uforbindende snak og en professionel vurdering af mulighederne i din bolig.

 

merbauLamelparket i merbau
De der ønsker et mere eksotisk boligmiljø vælger i mange tilfælde den rødgyldne merbau. Merbau fås både som massivt plankegulv og lamelparket og det bliver næsten altid oliebehandlet.

 

ask lamelparketLamelparket i ask
Det lyse asketræ er tidens moderne klassiker. I de fleste tilfælde vælges en hvidolieret lamelparket som lægges svømmende. Men man kan også få ask som massive plankegulve. Så skal det lægges på strøer.

 

skibsplank teakSkibsplank i teak
Mere eksklusivt kan det ikke blive. Et skibsplank gulv i massiv teaktræ med gummifuge og propper er den ultimative gulvløsning til dem, der kun vil have det bedste. Som eneste gulvtype kan skibsplanken i teak også anvendes i forbindelse med vådrum.

 

fyrretraesgulvMassive fyrretræsgulve
Fyrretræ har været brugt til gulvbelægning i århundreder. Det giver et varmt og lyst boligmiljø velegnet til både renovering og nybyggeri. Fyrretræsgulve kan enten fås ubehandlede eller med en overflade med lud og olie eller sæbe. Massive fyrretræsgulve skal lægges på strøer, hvilket fylder ca. 80 mm inkl. gulvet.